Page Menu

★☆重要通告:★☆ ★☆学校防疫指南:不该做的事 School Epidemic Prevention ★☆

★☆1.不随意丢弃用过的口罩。 2.禁止与朋友共用文具。 3.生病的你禁止到学校。 4.禁止群集。 5.自备食物与餐具,不分享、不共享。 6.不近距离交谈;保持1米的安全距离。 7.见面时,不握手、不拥抱。 8.不摸眼、鼻、口。 9.不随意离开自己的位子。 ★☆

家长进出校园事项 Pas Pelawat

本校基于学校安全,严禁家长随意出入校园。由5月11日(星期一)开始,凡是家长/访客欲进入校园,必须到保安亭以身份证/驾照/工作证/身份识别证登记,以领取出入校园的准证,才可进入校园。此准证必须归还给保安人员以取回身份证/驾照/工作证/身份识别证。

驾车进入校园,只允许停放学生,不可逗留或泊车。

敬请垂注,谢谢合作。

Pihak sekolah telah menetapkan satu peraturan iaitu ibu bapa/penjaga tidak boleh masuk ke kawasan sekolah tanpa kebenaran pihak sekolah demi menjaga keselamatan murid dan sekolah. Mulai 11-5-2015(Isnin), pelawat yang ingin masuk ke dalam kawasan sekolah mesti meninggalkan kad pengenalan/lesen memandu/lain-lain kad yang mempunyai butiran pelawat untuk membuat pendaftaran dan mendapatkan pas pelawat daripada pengawal keselamatan sekolah. Kad pengenalan/lesen memandu/lain-lain kad yang mempunyai butiran pelawat akan dipulangkan kembali selepas pelawat memulangkan pas pelawat kepada pengawal keselamatan sekolah.

Kereta yang memasuki ke dalam kawasan sekolah hanya dibenarkan untuk menurunkan murid dan tidak dibenarkan memarkir kereta di dalam kawasan sekolah. Kerjasama anda amat kami hargai.

Harap maklum.